Международният консултант в областта на недвижимите имоти  Avison Young обяви стратегическо присъединяване

...
Международният консултант в областта на недвижимите имоти  Avison Young обяви стратегическо присъединяване
Коментари Харесай

Avison Young вече е и в България

Международният съветник в региона на недвижимите имоти  Avison Young обяви стратегическо присъединяване на два нови асоциирани члена, в лицето на българската фирмаСлавчев Консултинг и новорегистрирано сдружение в Чехия, които ще разширят географски предлаганите от компанията услуги в Централна и Източна Европа. Преминавайки под общата бранд еднаквост на Avison Young, те ще продължат да дават интегрирани услуги на локални и интернационалните клиенти.

„ Ние сме фокусирани върху разширението на активността си там, където нашите клиенти се нуждаят от нас и където са най-хубавите експерти. Следим с изключително внимание страните от района на Централна и Източна Европа, където има доста благоприятни условия за вложения и обилие от надарени хора с софтуерна устременост “, съобщи Марк Роуз, ръководител и основен изпълнителен шеф на Avison Young

Един от водещите специалисти в офис сегмента - " Славчев Консултинг ", компания, учредена през 2012 год. и ръководена от Антон Славчев, вече ще дава своите услуги под марката на Avison Young. Над 15 години, е един от водещите специалисти в областта на консултантски, брокерски и мениджмънт услугите свързани с офисни здания. Фирмата предлага също услуги като представляване на наематели и наемодатели, профилирани маркетинг изследвания, както и общи пазарни изследвания. С богат интернационален опит във Франция, Англия, Румъния и България, екипът е добре прочут със своя съвременен и еластичен метод при даване на стратегически решения.

„ Като професионален екип, който се стреми да предлага най-хубавите благоприятни условия на своите клиенти, ние сме извънредно разчувствани от партньорството си с Avison Young, с които споделяме едни и същи визия и полезности “, сподели Антон Славчев, който става изпълнителен шеф на Avison Young в България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР